Sessió inaugural del Curs Acadèmic 2017-2018 de l’Acadèmia Mèdica Balear

L’Acadèmia Mèdica Balear inaugurarà el seu curs 2017-2018 en un acte que tindrà lloc el proper dimecres 218 d’octubre, a les 19.30 hores, al saló d’actes del Col·legi Oficial de Metges de Palma.

A la sessió inaugural, que estarà presidida pel doctor Jordi Reina Prieto, president de l’Acadèmia Mèdica Balear, hi intervindrà el doctor Jaume Padrós i Selma, president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, qui pronunciarà la conferència “Professionalisme mèdic segle XXI. Reptes i amenaces”.

Jaume_Padros_i_SelmaA més d’una llarga trajectòria al Col·legi de Metges de Barcelona, el Dr. Padrós és reconegut per haver presidit la Fundació Galatea des d’on va impulsar el Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt (PAIME).

Padrós ha estat també diputat del Parlament de Catalunya (1988-1995), ponent, entre d’altres, de la Llei d’ordenació sanitària de Catalunya i de la Llei de creació de l’Institut Català del Voluntariat, secretari de l’intergrup parlamentari Pau al Sàhara i membre de les Comissions de Política Social, d’estudi sobre la pobresa i d’estudi sobre la Sida.

Entre d’altres mèrits cal destacar que el doctor Padrós ha estat coordinador del Màster de Gerontologia Clínica (UAB), soci de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, soci de la CAMFIC i de la Societat Catalana de Geriatria, membre del Consell d’Administració de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), membre del Consell de Redacció de la Revista Catalana de Geriatria, membre fundador de l’European Association for Physician Health (EAPH), i Soci d’honor de la Societat Catalana de Cures Pal·liatives.

En la seva faceta d’autor destaca en el seu currículum la col·laboració de diversos treballs, articles i publicacions sobre gerontologia clínica, medicina del treball, la salut dels professionals sanitaris i sobre exercici professional.

ambb

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *