Sessió Científica de la AMB a càrrec del doctor Josep Antoni Tur Marí

La seu del Col·legi de Metges acollirà la conferència “El consum de carn i embotits: llums i ombres” el proper dimecres 10 de febrer a les 19.30 hores.

logos-amb-pc

El doctor Josep Antoni Tur Marí serà l’encarregat d’impartir aquesta sessió científica on es plantejaran els diversos beneficis i perjudicis de la carn i els embotits, després que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) declarés, el passat octubre, que el consum de carn processada augmenta el risc de patir càncer.

Josep-Tur-WP

El doctor Josep Antoni Tur Marí és membre de la Sección de Seguridad Alimentaria y Nutrición del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN). És, també, director del Departament de Biologia Fundamental i Ciències de la Salut de la UIB i investigador principal del grup d’investigació en Nutrició Comunitària i Estrès OxidatiuA més, forma part del CIBEROBN i del projecte PREDIMED-PLUS.

La seva activitat en matèria de recerca s’ha centrat en els àmbits de la nutrició comunitària, l’epidemiologia nutricional, l’activitat física i l’estrès oxidatiu, els antioxidants i aliments de disseny, així com la dieta mediterrània i la prevenció de malalties cardiovasculars.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

X